Familiefotoshoot Noorden op locatie | LIVINGmemories fotografie

In het najaar krijg ik nog veel aanvragen voor familiefotoshoots. Juist in de herfst kan ik op een buitenlocatie nog hele mooie foto’s maken. Het licht is dan prachtig. Deze familiefotoshoot was in Noorden, in de prachtige tuin van de klant.

De fotoshoot zou eigenlijk plaatsvinden in de hortensiakwekerij. Echter de meeste hortensia’s waren al richting veiling én het was prachtig herfstweer. Dus kozen we er ter plekke voor om de tuin in te gaan. En ook daar stonden prachtige hortensia’s! Door foto’s in je eigen tuin te maken, wordt je fotoreportage nog persoonlijker…en de kleinkinderen voelden zich lekker op hun gemak in de, voor hen zo vertrouwde, tuin. Opa en oma hadden in de schuur nog een fietsje en kruiwagen staan. Terwijl de kinderen heerlijk speelden, vergaten ze mij en kon ik mooie foto’s van hen maken.

Wil jij ook graag een familiefotoshoot?
Lekker buiten op een mooie locatie of in mijn fotostudio? Het is ook mogelijk om een familiefotoshoot op zondag te boeken. Vraag me naar de mogelijkheden. Ik vertel je er graag meer over. Geheel vrijblijvend…ontmoeten we elkaar binnenkort?

Ja ik wil graag meer informatie

Locatie: Noorden

LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf etc.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie.

One thought on “Familiefotoshoot Noorden op locatie | LIVINGmemories fotografie

Reacties zijn gesloten.