LENTEminishoots 12 en 19 april 2020 in Nieuwkoop | LIVINGmemories fotografie

Op 12 en 19 april is het eindelijk zover. Dan mag ik op een hele gave locatie in de gemeente Nieuwkoop weer prachtige fotoreportages maken. Als het net zo druk wordt als vorig jaar…en het lentezonnetje net zo schijnt als toen (zie foto’s) dan worden het weer 2 superleuke dagen…Ik ben er klaar voor….jij ook?

Wil jij ook eindelijk mooie foto’s van jou en je liefste, je gezin of je kids? Reserveer dan snel een plekje voor de LENTE minishoots. In 20 minuten maak ik een serie prachtige spontane foto’s op een mooie lentelocatie in de gemeente Nieuwkoop. Je ontvangt daarna je 3 favoriete foto’s gratis in hoge resolutie digitaal.

Deze LENTE minishoots zijn alleen te boeken voor zondag 12(1e Paasdag) en zondag 19 april 2020. Beperkt aantal plaatsen. Vol=helaas echt vol!

Kosten LENTE minishoot: €89,– (incl je 3 favoriete foto’s digitaal in hoge resolutie)


Wil jij ook zo’n toffe lentefotoshoot?
Klik op de link en vul het contactformulier in. In overleg plannen we dan jouw favoriete dag en tijd in. Wil je liever een fotoshoot op een andere dag of wil je een langere fotoshoot? Ook dat kan: vraag me ernaar. Reserveer jouw plek snel!

Ja ik wil graag meer informatie

LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf etc.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie.