Thuis met de kids? Buitenspeeltip: ga op foto expeditie

Je vervelen is goed voor een kind. Maar een verveeld kind is niet zo fijn voor jou als ouder (mammmmm ik verveel me ;-), want natuurlijk wil jij ook graag je to do lijst afvinken. Hoe zorg je ervoor dat je kids zichzelf op een leuke én leerzame manier kunnen vermaken?  

Ik geef je elke week een originele tip voor een buitenspeelactiviteit, waarmee kind(eren) zich lekker kunnen uitleven. En het kan natuurlijk niet anders, die activiteit heeft steeds iets met fotografie te maken 🙂 :

Buitenspeeltip 2)
Ga op foto expeditie
Het is lente, heerlijk weer en het paasweekend staat voor de deur. Als kind was ik dol op speurtochten. Houd jouw kind daar ook wel van? Misschien is deze foto ‘expeditie’ voor kids dan een hele leuke activiteit. Download onder de foto gratis de pdf en print deze uit of open deze op je smartphone. Een wat groter kind kan dan zelf aan de slag. Tip: ga bij een klein kind zelf ook even mee, voor de veiligheid maar natuurlijk is het ook heel gezellig om samen op expeditie te gaan 🙂 

Thuis met de kinderen? Buitenspeeltip: ga op foto expeditie!

Zo ga je op foto expeditie:

1) Download hier gratis de expeditie voor kids pdf
2) Print de pdf of open deze op een smartphone. Neem ook een pen of potlood mee.
3) Vraag aan je vader of moeder of je een fotocamera of smartphone mag lenen of misschien heb je er zelf al één?
4) Houd wel even rekening met de regels van het RIVM: was je handen vaak, hoest/nies in je elleboog, geef geen handen en blijf binnen als je verkouden bent en houd dus 1,5 m afstand.
5) Ga binnen maar vooral ook buiten op zoek naar alle LENTE dingen die je ziet op de expeditie plaat. Heb je iets gevonden? Supergoed! Vink het af of kleur het rondje in. En nog leuker: maak er een mooie, gekke, grappige foto van, als een echte fotograaf!
6) Lukt het jou om alles te vinden? Hoe vond je het om deze expeditie te doen? Laat je het me weten via Facebook of Instagram? Deel bijvoorbeeld een foto van jouw afgevinkte expeditie plaat of een toffe foto die je tijdens de expeditie gemaakt hebt. Vermeld daarbij #livingmemoriesfotografie Dan kan ik het ook zien en ontvang je natuurlijk een leuk berichtje van mij!
7) Heel veel plezier en succes, ik kijk uit naar jullie berichtjes!
Download hier gratis de expeditie voor kids pdf

Bekijk hier ook de andere buitenspeeltips:
1) Maak jouw unieke krijtselfie

 

Wil jij graag later dit jaar een fotoshoot?
Lekker buiten op een mooie locatie of in mijn fotostudio? Het is ook mogelijk om een fotoshoot op zondag te boeken. Vraag me naar de mogelijkheden. Ik vertel je er graag meer over. Geheel vrijblijvend…ontmoeten we elkaar over een tijdje?

Ja ik wil graag meer informatie

LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf etc.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie.