RAAMfotoshoot in plaats van newbornfotoshoot | LIVINGmemories fotografie

Ben je bijna uitgerekend of net bevallen van jullie kindje? Van harte gefeliciteerd!  Wel heel verdrietig dat kraamvisite vanwege Corona buiten moet blijven. Wat zou het leuk zijn om wel mooie foto’s van jullie samen te kunnen delen. Maar ook een newbornfotoshoot kan nu niet. En zo jammer als je straks geen tastbare herinnering hebt aan de eerste weken als gezin. Ze vliegen voorbij en komen nooit meer terug. Ik bedacht hoe ik jou op een veilige manier toch zou kunnen helpen. Een raamfotoshoot is dé oplossing.

Helaas mogen we voorlopig nog niet dichterbij elkaar komen. Maar de eerste weken na de geboorte van je kindje kun je niet even over doen. Om nu toch die unieke eerste tijd met je kleintje voor je vast te kunnen leggen, bied ik nu tijdelijk RAAMfotoshoots aan in plaats van newbornfotoshoots. Een raamfotoshoot? Hoe dan? Dat vraag je jezelf nu waarschijnlijk af….

Een raamfotoshoot is veilig
Tijdens een raamfotoshoot blijven jullie lekker binnen, dichtbij het woonkamerraam. Ik maak aan de andere kant van het raam, buiten, prachtige foto’s van jullie wonder en jullie gezin. We hebben dus helemaal geen fysiek contact. Daardoor voldoen we aan de richtlijnen van het RIVM en is deze fotoshoot veilig. Jullie en ook mijn veiligheid moeten voorop staan. Zo kan ik in het huidige 1,5 m tijdperk, toch een serie mooie foto’s van en voor jullie maken. Een dierbare heirnnering aan de allereerste weken samen.

Hoe werkt een raamfotoshoot
Een raamfotoshoot is nieuw en anders, want tijdens deze minishoot van 20 minuten geef ik van buitenaf aanwijzingen en maak ik foto’s door het glas heen. Om dat zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we in de dagen voor de shoot even telefonisch of e-mail contact. We lopen samen even door de fotoshoot heen, zodat je weet wat je kunt verwachten. Ik maak tijdens de raamfotoshoot diverse spontane foto’s van jullie gezin en natuurlijk ook van die prachtige close-ups van jullie kleine wonder. Zodat je later altijd weer terug kunt naar dat unieke moment.

De raamfotoshoot is ook leuk in andere situaties. Bijvoorbeeld als je kindje 1 wordt en je wilt daarvan mooie gezinsfoto’s. Misschien wil je als gezin gewoon een tastbare herinnering voor later aan deze gekke tijd samen thuis. Breng je een raambezoek aan je (ernstig) zieke opa of oma en wil je graag samen op de foto? Of heb je een ander dierbaar moment dat niet kan wachten tot na de Corona crisis om vastgelegd te worden? Laat het me weten en stuur een berichtje hieronder…Ontmoeten we elkaar binnenkort aan jullie woonkamerraam?LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf etc.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie
.