Gezinsfotoshoot aan de Langeraarse Plassen | LIVINGmemories fotografie

Vanmorgen de 1e gezinsfotoshoot,  RIVM proof gedaan met natuurlijk 1,5 m afstand. Vanwege de Corona uitbraak heb ik uit voorzorg weken geen fotoshoots gedaan…zo ontzettend fijn om weer mooie herinneringen te kunnen maken voor mensen, juist in deze tijd. En wat een leuk gezin had ik nu voor mijn lens en dat op een prachtige locatie, de Langeraarse Plassen en met heerlijk weer. Het was genieten met een grote G.

Bij de Langeraarse Plassen is het heerlijk rustig en vind je alles: mooi lentegroen (prachtig fluitekruid tot ruim 1 meter hoog), natuurlijk de prachtige uitgestrekte plassen en authentieke houten steigers en een bruggetje. Genoeg mogelijkheden voor een spontane fotoserie. Papa, mama en dochterlief konden heerlijk genieten met elkaar.

Tijdens een fotoshoot sta ik vaak op meer dan 1,5 m afstand van mensen. Maar moet ik soms even dichterbij om mensen te helpen hoe ze kunnen gaan staan. Of om een shirtje bij een kindje recht te trekken voordat ik de foto maak. Dat kan nu natuurlijk niet, maar geen probleem. Vandaag ging het ook helemaal goed met mijn opmerkingen vanaf 1,5 meter:-)

Veilige fotoshoot volgens RIVM voorschriften
Als gezin woon je in hetzelfde huishouden en dus hoeven jullie geen 1,5 m afstand te houden (gelukkig ook maar, zou lastig worden). Natuurlijk moet ik als fotograaf wel 1,5 m afstand houden tot het gezin en eventuele voorbijgangers. Uiteraard zorg ik ervoor dat mijn gezinsfotoshoots veilig zijn volgens de overige voorschriften van het RIVM.

Wil jij ook graag een gezinsfotoshoot?
Zijn jullie nu meer samen thuis door Corona? En wil je graag nieuwe gezinsfoto’s? Misschien is dit dan hét moment om een fotoshoot te doen. Straks is het misschien weer lastiger plannen. Interesse? Vraag me naar de mogelijkheden. Ik vertel je er graag meer over. Geheel vrijblijvend. Ontmoeten we elkaar binnenkort?

LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf etc.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie
.