Newbornfotoshoot aan het raam Zevenhoven | LIVINGmemories fotografie

Onlangs deed ik een ‘raamfotoshoot’ bij een heel mooi gezin in Zevenhoven. De raamshoot is een tijdelijk alternatief voor een newbornfotoshoot. Heel erg bijzonder was dat. In dit leuke gezin werd 4 weken geleden een lief dochtertje geboren. Superleuk natuurlijk, maar een kraamtijd in Corona crisis is niet zoals je je voorgesteld had. En een newbornfotoshoot in huis is nog geen optie. Tijdens deze raamfotoshoot konden we toch superleuke ‘newborn’ foto’s maken, maar dan veilig door het raam.

Van tevoren hadden we de shoot al even doorgesproken en had ik wat algemene tips gegeven. Ik merkte goed dat alles daardoor eigenlijk best heel gemakkelijk verliep. Het gezin kroop als vanzelf lekker dicht bij elkaar en knuffelde er heerlijk op los. Eigenlijk hoefde ik niet zoveel aanwijzingen meer te geven. Wat deden ze het super goed!

Natuurlijk mis ik het echt persoonlijke contact met de gezinnen die ik fotografeer tijdens zo’n fotoshoot wel, maar het doet me goed dat ik zo toch nog bijzondere momenten, die niet kunnen wachten tot na de Corona crisis, kan vastleggen. En ik geniet er enorm van, dat dit gezin hun kleine wonder nu, middels de foto’s, iets meer kan delen met familie en vrienden.

Een raamfotoshoot is veilig
Tijdens een raamfotoshoot blijven jullie lekker binnen, dichtbij het woonkamerraam. Ik maak aan de andere kant van het raam, buiten, prachtige close-up foto’s van jullie wonder en jullie gezin. We hebben dus helemaal geen fysiek contact. Daardoor voldoen we aan de richtlijnen van het RIVM en is deze fotoshoot veilig. Jullie en ook mijn veiligheid moeten voorop staan. Zo kan ik in het huidige 1,5 m tijdperk, toch een serie mooie foto’s van en voor jullie maken. Een dierbare herinnering aan de allereerste weken samen.

Wil jij ook graag een raamfotoshoot?
Ben je bijna uitgerekend of is jullie kindje net geboren? En wil je heel graag een blijvende herinnering aan de eerste weken?  Vraag me naar de mogelijkheden. Ik vertel je er graag meer over. Geheel vrijblijvend.

De raamfotoshoot is ook leuk in andere situaties. Bijvoorbeeld als je kindje 1 wordt en je wilt daarvan mooie gezinsfoto’s. Misschien wil je als gezin gewoon een tastbare herinnering voor later aan deze gekke tijd samen thuis. Breng je een raambezoek aan je (ernstig) zieke opa of oma en wil je graag samen op de foto? Of heb je een ander dierbaar moment dat niet kan wachten tot na de Corona crisis om vastgelegd te worden? Laat het me weten en stuur een berichtje hieronder…Ontmoeten we elkaar binnenkort aan jullie woonkamerraam?

LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf etc.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie
.