Extra miniZOMERfotoshoots zondag 2 augustus 2020 in Nieuwkoop | LIVINGmemories fotografie

Heb jij het ook zo gemist om iets leuks buitenshuis te kunnen doen? Heb je zin om met elkaar mooie momenten te beleven? Dan heb ik iets superleuks voor je. Op zondag 2 augustus 2020 organiseer ik een extra dag met miniZOMERshoots. De eerste dag was een succes. En omdat veel mensen dit jaar vakantie thuis vieren, doe ik het gewoon nog een keer. In deze korte fotoshoot maak ik een serie prachtige spontane foto’s van jullie, waar jullie later elke dag van kunnen genieten.

Geniet samen met je gezin (gezinsshoot) of met je liefste (een romantische loveshoot) van een prachtige zomerlocatie. Ik maak daarvan mooie fotoherinneringen voor jullie. Na de fotoshoot ontvang je je 3 favoriete foto’s gratis digitaal in hoge resolutie. De miniZOMERshoot duurt 20 minuten.

Uiteraard neem ik alle veiligheidsrichtlijnen in acht, jouw veiligheid staat voorop.

Ik heb op 2 augustus maximaal 8 shoots beschikbaar. Wil je graag een minishoot, reserveer dan snel jouw plek voor het vol is. Ik wil je niet graag teleurstellen.

Kosten van de mini ZOMERshoot: € 89,-
Hiervoor krijg je:
-een ontspannen fotoshoot van 20 minuten op een prachtige locatie in de gemeente Nieuwkoop;
-je 3 favoriete foto’s digitaal in hoge resolutie zonder logo;
-alle foto’s in internetresolutie met logo.

Hieronder wat resultaten van de eerste miniZOMERshoot dag, die al is geweest:


Wil jij ook zo’n toffe zomerfotoshoot?
Heel erg leuk! Vul het contactformulier in. In overleg plannen we dan jouw favoriete tijd in. Wil je liever een fotoshoot op een andere dag of wil je een langere fotoshoot? Ook dat kan: vraag me ernaar. Reserveer jouw plek snel!


LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf etc.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie
.