Gezinsfotoshoot Alphen aan den Rijn in de Brongaard | LIVINGmemories fotografie

Als gezinsfotograaf in de regio Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en omstreken ontmoet ik veel mooie gezinnen en kom ik de mooiste locaties. Tijdens deze gezinsfotoshoot in een prachtige boomgaard in Alphen aan den Rijn, kregen we spontaan het vakantiegevoel te pakken. Een idyllisch onverhard pad, de fruitbomen, vrolijke bloemen, het hoge gras. Heerlijk!

Het leuke van deze locatie is dat het heel goed met de fiets bereikbaar is.
Bij aanvang van de shoot hadden we er dus al een kort maar heerlijk fietstochtje opzitten. Geen straf met het zonnige weer van die dag. Wat een superleuk gezin hè: papa en mama, een tienerdochter met haar jongere broertjes.

Zo leuk om te zien dat de kids zo lekker hun gang gingen tussen het groen…dat gaf mij veel mogelijkheden voor spontane foto’s. En grote zus was zo lief met haar broertjes. En wat zijn die paardebloemen toch leuk om leeg te blazen. De jongste moest er om lachen, maar de middelste riep steeds ‘oma’. Hij wilde ze niet blazen maar meenemen voor zijn oma. Lief toch?

Wat een superfijne fotoshoot om op terug te kijken!

Mijn fotoshoots zijn veilig
Als gezin woon je in hetzelfde huishouden en dus hoeven jullie geen 1,5 m afstand te houden (gelukkig ook maar, zou lastig worden). Natuurlijk moet ik als fotograaf wel 1,5 m afstand houden tot het gezin en eventuele voorbijgangers. Uiteraard zorg ik ervoor dat mijn gezinsfotoshoots veilig zijn volgens de overige voorschriften van het RIVM.

Wil jij ook graag een gezinsfotoshoot?
Zou jij ook heel graag mooie foto’s van je gezin willen laten maken? Ik help je graag! Vraag me naar de mogelijkheden. Ik vertel je er graag meer over. Geheel vrijblijvend. Ontmoeten we elkaar binnenkort?

LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf etc.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie
.