Gezinsfotoshoot in park in Ter Aar | LIVINGmemories fotografie

Familiefotograaf in Ter aar, Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn

Dit gezin kwam voor een spontane gezinsfotoshoot naar het Argonnepark in Ter Aar. Helemaal leuk, want dit is bijna mijn achtertuin. Met twee jonge kinderen is het heerlijk om op een buitenlocatie mooie foto’s van je gezin te maken. Sowieso zijn mijn shoots ontspannen en relaxt, maar deze plek nodigt kids extra uit om te spelen en dat levert hele leuke foto’s op!

Gezinsfotograaf in Ter Aar, Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn.
Wat is dit een heerlijke plek voor een gezinsshoot. Er ligt een hele stoere boom op de grond, er is zand, ze kunnen klauteren. Ook deze 2 konden dus heerlijk hun gang gaan. Ik speel wat met ze mee, breng ze aan het lachen en maak op de juiste momenten die lekkere spontane foto’s. Heerlijk!

Gezinsfoto laten maken in regio Nieuwkoop? Ik zorg voor een ontspannen shoot zeker ook met kleine kinderen.


Het resultaat van de gezinsfotoshoot
Eigenlijk wilden de ouders alleen mooie spontane foto’s van hun twee kinderen. Zelf hoefden ze niet perse op de foto. Maar het is zo waardevol om ook foto’s van het hele gezin te hebben, zeker ook juist voor de kinderen als ze later terugkijken naar foto’s. Daarom deed ik mijn best om ook papa en mama voor de camera te krijgen. En yes dat lukte! Hoe mooi is het dan als ik achteraf hoor dat ze zo blij zijn met de foto’s waar het complete gezin op staat.

Spontane, ongeposeerde, frisse gezinsfotografie in Ter Aar, Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn.

Wat een mooi gezin zijn jullie, heel erg tof dat ik jullie op de foto mocht zetten. Geniet van jullie foto’s!

Misschien denk jij nu? Wat kost een gezinsfotoshoot? Alle informatie vind je in mijn gratis gezinsfotoshoot special. Vraag me ernaar.

Wil jij ook gezinsfoto’s laten maken? Stuur me vrijblijvend een berichtje.

LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf etc.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie
.