HERFST minishoots 10 oktober 2020 in Nieuwkoop | LIVINGmemories fotografie

Geel, oranje, rood, goud…de herfst kleurt alles prachtig.  Hét decor voor mooie spontane en ongeposeerde foto’s met je lief of je gezin. Of misschien wil je alleen je kids graag op de foto? Op 10 en 31 oktober organiseer ik een mini-shoot dag in Nieuwkoop (exacte locatie verklap ik nog even niet, maar dat ‘ie mooi en uniek is, is zeker). In 20 minuten een serie prachtige foto’s….wil jij dat ook?

Mini HERFST fotoshoots Nieuwkoop
Wil je liever niet te lang voor de camera staan maar wil je wel heel graag mooie foto’s met je gezin, je liefste of je huisdier? Dan is deze HERFSTminishoot actie echt iets voor jou. Voor slechts €89,- reserveer je al een plekje en dat is inclusief jouw 3 favoriete foto’s digitaal in hoge resolutie. Maar wees er snel bij want er is beperkt plek!

Uiteraard neem ik alle veiligheidsrichtlijnen in acht, jouw veiligheid staat voorop.

Deze Herfst minishoots zijn alleen te boeken voor zaterdag 10 en 31 oktober. Vol is helaas echt vol.

Kosten HERFST minishoot: €89,–
Hiervoor krijg je:
-een ontspannen fotoshoot van 20 minuten op een prachtige herfstlocatie in de gemeente Nieuwkoop
-alle foto’s in internetresolutie met logo
-je 3 favoriete foto’s digitaal in hoge resolutie zonder logo

Bij slecht weer, verplaatsen we de fotoshoot.

Ik weet zeker…10 en 31 oktober wordt weer een superleuke dag….ik ben er klaar voor….jij ook? Voor meer informatie over de locatie of om te boeken, vul het contactformulier in.

Wil jij ook zo’n toffe herfst minishoot?
Vul het contactformulier in. In overleg plannen we dan jouw favoriete tijd in. Wil je liever een fotoshoot op een andere dag of wil je een langere fotoshoot? Ook dat kan: vraag me ernaar. Reserveer jouw plek snel!

LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf etc.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie.