Newbornfotoshoot aan huis in Alphen aan den Rijn

Newbornfotograaf in Ter Aar, Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn

Wat is het toch bijzonder om foto’s van een pasgeboren baby te mogen maken. Deze keer kwam ik voor de newbornfotoshoot aan huis bij een lief gezin van papa, mama, grote zus en een te lief klein jongetje. Wel zo comfortabel in die eerste week na de bevalling, dat je er niet op uit hoeft voor mooie foto’s van je gezin en je kleintje.

Newbornfotoshoot in Alphen aan den Rijn, Ter Aar en Nieuwkoop
Als newbornfotograaf maak ik veel mooie foto’s van je kleine wondertje maar ook van jullie hele gezin. Ook hier startte ik met het maken van de babyfoto’s. Ik sleep altijd een hele auto vol spullen mee naar een newbornshoot: een newbornpoef om op te poseren, prachtige kleedjes en wraps in diverse tinten om uit te kiezen. En natuurlijk maak ik ook detailfoto’s van die ieniemienie handjes, voetjes, haartjes, oortjes. Dit mannetje is om verliefd op te worden toch?

We maken foto’s in een lekker verwarmde ruimte, zodat je kindje comfortabel en op temperatuur blijft. En natuurlijk staat bij alles veiligheid voorop.

Ook mooie foto’s van je gezin
Natuurlijk waren deze papa en mama reuzetrots, dus maakte ik ook een paar mooie nieuwe gezinsfoto’s met hun nieuwe aanwinst. Tijdens newbornshoots maak ik ook altijd een serie foto’s van het hele gezin en natuurlijk ook van grote broer/zus met de baby. Kijk eens naar die trots op hun gezichten. Na afloop van een newbornshoot ontvangen papa en mama de hele serie en kiezen ze zelf hun favoriete foto’s.

Ik fotografeer zo min mogelijk geposeerd, maar zoek naar echte, pure, momenten en leg die vast. Precies zoals jullie zijn.

Wat een lief gezin was dit, ontzettend bedankt dat ik jullie op de foto mocht zetten. Geniet van elkaar!

Misschien denk je nu, wat kost een newbornfotoshoot? Alle informatie vind je in mijn gratis newbornfotoshoot special.

Wil jij ook newbornfoto’s laten maken? Stuur me vrijblijvend een berichtje.


LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf etc.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie.