Profiteer van vroegboekvoordeel tot €45,-* | LIVINGmemories fotografie

Het nieuwe jaar 2021 is begonnen en ik wil je een heel mooi, gelukkig en gezond 2021 toewensen, met heel veel kleine geluksmomentjes met iedereen die je lief is. Maak er samen iets moois van.

En dat is nu misschien nog makkelijker gezegd dan gedaan….maar na regen komt echt zonneschijn. Straks kunnen we weer bij elkaar  zijn, die mooie momenten weer samen beleven en delen….eindelijk weer met elkaar herinneringen maken. Ik kijk er zo naar uit…jij ook?

Hoe leuk en waardevol is het om na zo’n gekke Corona tijd, samen een fijne fotoshoot te doen, te genieten van die belevenis en daar meteen dierbare herinneringen en foto’s aan over te houden. En omdat ik dat iedereen gun….en voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar wil maken, heb ik iets bedacht. Ik heb lang getwijfeld of ik dit stapelgekke aanbod wel zou doen….maar ik doe het gewoon:

Speciaal vroegboekaanbod: boek voor 31 januari en plan later in 2021 of 2022 in:
Boek je voor 31 januari a.s. alvast jouw newborn-, gezins-, familie- of kinderfotoshoot, dan profiteer je van 21% vroegboekvoordeel: je ontvangt tot maar liefst €45,- * gratis extra’s in de vorm van afdrukken of digitale bestanden. Die fotoshoot kun je, als het weer kan, op een datum naar keuze in 2021 of zelfs 2022 inplannen.

Maar let op, alleen de eerste 15 boekingen profiteren van deze eenmalige vroegboekactie.
Iets voor jou? Stuur me snel een berichtje.

Uiteraard neem ik alle veiligheidsrichtlijnen in acht, jouw veiligheid staat voorop.

Voor jezelf of als cadeau voor een ander
Natuurlijk kun je dit vroegboekaanbod voor jezelf gebruiken, maar ook als cadeau aan iemand anders geven. Voor een verjaardag of als Moeder- of Vaderdagscadeau straks. Wie wordt er nu niet blij van een gezellige fotoshoot met als resultaat mooie spontane foto’s?


Wil jij, zodra het weer kan, samen genietend op de foto?
Heel leuk!  Ik kijk er naar uit om prachtige spontane foto’s van jullie te maken. Mijn doel is om foto’s te maken waarin je jezelf herkent…écht zoals jullie zijn. Zo min mogelijk geposeerd, maar foto’s van échte momenten. Boek nu je fotoshoot met veel voordeel en plan deze later dit jaar (als het weer kan) in.

Wil je meer weten over dit speciale, eenmalige vroegboekvoordeel?
Dit aanbod komt dit jaar niet terug, dus van zoveel voordeel profiteer je alleen nu. De eerste 15 boekers ontvangen tot €45,-* gratis extra’s in de vorm van afdrukken/digitale bestanden.
Wil je meer weten over dit voordeel en de voorwaarden? Stuur me een berichtje of klik op de button hieronder.


LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf etc.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie
.