Mini bloesem shoots | LIVINGmemories fotografie

Mini bloesem shoots in de boomgaard op 17 april 2021

Wat leuk! Jij hebt interesse of wilt meer informatie over de Mini shoots tussen de bloesem!

Lijkt het jou ook wel wat? Je kind met zijn of haar broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes, vriendjes of vriendinnetjes tussen die prachtige bloesembomen op de foto? Of wil jij met je hele gezin zo’n sfeervolle bloesemfoto? Of misschien wel met je mooie zwangere buik?
Ik ken een hele gave fruitboomgaard die straks prachtige in bloei staat.

De kinderen kunnen lekker spelen tussen de bloesem, terwijl ik daar mooie foto’s van maak als herinnering (gaaf voor aan de muur straks). Tip: Het is ook heel leuk om een mini bloesemshoot kado te geven aan familie of vrienden met kinderen. Meer weten?

Op 17 april is het zover en kun je op afspraak terecht voor zo’n leuke mini bloesem shoot.

Hieronder vind je alle beschikbare tijdslots, de voorwaarden, de locatie en kun je boeken of vrijblijvend je vragen stellen:

Datum en tijdslots:
Zaterdag 17 april 2021
13.00-13.10 uur: VOL
13.20-13.30 uur: VOL
13.40-13-50 uur: beschikbaar
14.00- 14.10 uur: VOL
14.20-14.30 uur: VOL
15.00-15.10 uur: VOL
15.20-15.30 uur: VOL
15.40-15.50 uur: VOL
16.00-16.10 uur: VOL
16.20-16.30 uur: VOL
16.40-16.50 uur: VOL

Kun je op deze dag en tijden niet? Neem dan even contact met mij op via livingmemories@live.nl dan zet ik je op de lijst voor een volgende shootdag.

Locatie voor de minishoots:
Boomgaard De Brongaard, Ridderbuurt 2402, Alphen aan den Rijn (de boomgaard ligt aan beide kanten van het Windepad aan het einde van de Ridderbuurt bij boerderij de Bronhoeve)


VOORWAARDEN:
– Na het betalen van de factuur is je reservering definitief.
-Deze mini shoots zijn in principe voor kinderen. Maar wil je graag met je gezin op de foto of met je lief dan kan dit ook, tot maximaal 4 personen. Vanaf 5 personen adviseer ik om 2 tijdsloten te boeken.
-Tijdens de shoot is het niet toegestaan om zelf foto’s te maken. Enkel als ook de fotograaf er bij op staat.
Binnen 2 weken na de shoot ontvang je de foto’s in een online galerij. Je kunt dan 1 foto uitzoeken voor de afdruk van 20 x 30 cm.
– Met het boeken van de fotoshoot geef je tevens toestemming voor gebruik van de foto’s voor marketingdoeleinden.
-Extra afdrukken van 20 x 30 cm kunnen besteld worden á € 10,- per stuk.
-Daarnaast is het mogelijk om diverse producten te bestellen, hiervoor ontvang je na de shoot een bestelformulier.
-Digitale bestanden kunnen besteld worden á € 15,– per stuk, 5 stuks voor € 65,- of 10 stuks voor € 113,-.
-Bij annulering door jou zelf, binnen 24 uur, kan de shoot helaas niet verzet worden en is terugbetaling van de boekingskosten helaas niet mogelijk.

Alleen op afspraak
Ik denk dat er veel interesse zal zijn voor deze shoots, wil je dit echt heel graag, reageer snel want vol = echt vol. Wil je liever een langere uitgebreidere fotoshoot op maat? Dat kan natuurlijk ook, stuur me dan even een berichtje.

Wil jij ook zo’n toffe mini bloesem shoot voor je kids of gezin of heb je vragen?
Heel erg leuk! Klik op de link en vul het contactformulier in. Noem de namen van wie er op de foto gaan en de leeftijd. In overleg plannen we dan jouw favoriete tijd in. Heb je nog vragen of wil je liever een fotoshoot op een andere dag of wil je een langere fotoshoot? Ook dat kan: vraag me ernaar. Reserveer jouw plek snel!


LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie
.