Huisdier mini shoots | LIVINGmemories fotografie

Mini huisdier shoots in Ter Aar op 10 oktober 2021

Wat leuk, jij hebt interesse of wilt meer informatie over de huisdier minishoots!

Lijkt het jou ook wel wat? Je kind met zijn of haar liefste vriendje: poes, hond, konijn, cavia, hamster of ander huisdier op de foto? Of met het hele gezin? Of misschien wil jij wel mooie foto’s van alleen je huisdier?

Op een prachtige buitenlocatie in Ter Aar met veel ruimte voor je huisdier.

Terwijl je kind (of je hele gezin) lekker knuffelt met jullie dierenvriendje, maak ik daar mooie foto’s van als herinnering (gaaf voor aan de muur of op de kinderkamer straks). Tip: Het is ook heel leuk om een mini huisdier shoot kado te geven aan familie of vrienden met kinderen. Of aan je kleinkind(eren) Meer weten?

Op 10 oktober is het zover en kun je op afspraak terecht voor zo’n leuke mini huisdieren shoot. Het lijkt dan heerlijk zonnig en aangenaam weer te worden, dus ideaal voor een buitenshoot.

Hieronder vind je alle beschikbare tijdslots, de voorwaarden, de locatie en kun je boeken of vrijblijvend je vragen stellen:

Datum en tijdslots:
Zondag 10 oktober 2021
13.00-13.10 uur: beschikbaar
13.20-13.30 uur: beschikbaar
13.40-13-50 uur: beschikbaar
14.00- 14.10 uur: beschikbaar
14.20-14.30 uur: beschikbaar
15.00-15.10 uur: beschikbaar
15.20-15.30 uur: beschikbaar
15.40-15.50 uur: beschikbaar
16.00-16.10 uur: beschikbaar
16.20-16.30 uur: beschikbaar
16.40-16.50 uur: beschikbaar

Kun je op deze dag en tijden niet? Neem dan even contact met mij op via livingmemories@live.nl dan zet ik je op de lijst voor een eventuele volgende shootdag.

Locatie voor de minishoots:
Het grote grasveld (aan het riet, water en met een sierlijke boom aan het Meester Jonkerpad 2 in Ter Aar, parkeren kan in de Aalscholverlaan of  1 van de andere omliggende straten (ruime parkeergelegenheid en gratis parkeren)


VOORWAARDEN:
-De kosten voor deze superleuke minishoot zijn slechts €30,-. Dat is inclusief jouw favoriete foto gratis als 20×30 cm afdruk of als digitaal bestand in hoge resolutie.
-Na het betalen van de factuur is je reservering definitief.
-Deze mini shoots zijn in principe voor kinderen. Maar wil je graag met je gezin op de foto of met je lief dan kan dit ook, tot maximaal 4 personen. Vanaf 5 personen adviseer ik om 2 tijdsloten te boeken.
-Tijdens de shoot is het niet toegestaan om zelf foto’s te maken. Enkel als ook de fotograaf er p staat. Als je die foto ergens wilt gebruiken, graag met naamsvermelding van http://www.livingmemories.nl.
-Binnen 2 weken na de shoot ontvang je de foto’s in een online galerij. Je kunt dan 1 foto uitzoeken voor de afdruk van 20 x 30 cm of als gratis digitaal bestand in hoge resolutie.
– Met het boeken van de fotoshoot geef je tevens toestemming voor gebruik van de foto’s voor marketingdoeleinden.
-Extra afdrukken van 20 x 30 cm kunnen besteld worden á € 10,- per stuk.
-Daarnaast is het mogelijk om diverse producten te bestellen, hiervoor ontvang je na de shoot een bestelformulier.
-Digitale bestanden kunnen besteld worden á € 15,– per stuk, 5 stuks voor € 65,- of 10 stuks voor € 113,-.
-Bij annulering door jou zelf, binnen 24 uur, kan de shoot helaas niet verzet worden en is terugbetaling van de boekingskosten helaas niet mogelijk.

Alleen op afspraak
Ik denk dat er veel interesse zal zijn voor deze shoots, wil je dit echt heel graag, reageer snel want vol = echt vol. Wil je liever een langere uitgebreidere fotoshoot op maat? Dat kan natuurlijk ook, stuur me dan even een berichtje.

Wil jij ook zo’n leuke huisdieren mini shoot voor je kids of gezin of heb je vragen?
Heel erg leuk! Klik op de link en vul het contactformulier in. Noem de namen van wie er op de foto gaan en de leeftijd en natuurlijk welk huisdier meekomt. In overleg plannen we dan jouw favoriete tijd in. Heb je nog vragen of wil je liever een fotoshoot op een andere dag of wil je een langere fotoshoot? Ook dat kan: vraag me ernaar. Reserveer jouw plek snel!


LIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie
.