Alpaca fotoshoot special in Kockengen

Wat leuk! Jij hebt interesse of wilt meer informatie over de fotoshoot special met alpaca’s! Is jouw kind ook helemaal gek van alpaca’s? Je ziet ze tegenwoordig overal: als knuffel, op kleding en als speelgoed. Ook in het echt zijn alpaca’s lief en heerlijk zacht. Hoe leuk zou het zijn? Je kind met zijn of haar broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes, vriendjes of vriendinnetjes samen met zo’n lieve alpaca op de foto? Dit is niet alleen een fotoshoot, maar een unieke belevenis voor je kind!
Wat zal er geknuffeld worden die dag.

Dit is meer dan alleen een fotoshoot, het is echt een belevenis! De kinderen mogen een stukje lopen en knuffelen met een alpaca op een prachtige natuurlijke locatie, terwijl ik daar mooie foto’s van maak als herinnering (gaaf voor aan de muur straks). Tip: Het is ook heel leuk om een fotoshoot special met Alpaca’s kado te geven aan familie of vrienden (met kinderen). Wil je meer weten?


Op 10 september is het zover en kun je op afspraak terecht voor deze supertoffe fotoshoot special met alpaca’s op de Alpacaboerderij.

alpaca fotoshoot
alpaca fotoshoot special Kockengen


Tijdens deze fotoshoot mag je een Alpaca vasthouden, knuffelen en er een stukje mee wandelen.

Hieronder vind je alle beschikbare tijdslots, de voorwaarden, de locatie en kun je boeken of vrijblijvend je vragen stellen:

Datum en tijdslots:
Zaterdag 10 september 2022 
12.30-12.50 uur: beschikbaar
13.00-13.20 uur: beschikbaar
13.30-13.50 uur: beschikbaar
14.00-14.20 uur: beschikbaar
14.30-14.50 uur: beschikbaar
15.00-15.20 uur: beschikbaar
15.30-15.50 uur: beschikbaar
16.00-16.20 uur: beschikbaar
16.30-16.50 uur: beschikbaar
17.00-17.20 uur: beschikbaar

(Kun je op deze dag en tijden niet? Neem dan even contact met mij op via Whatsapp 06- 41573549 dan zet ik je op de lijst voor een eventuele volgende shootdag)

Locatie voor de fotoshoot met alpaca’s:
Alpacaboerderij Langeslag , Portengen 15, Kockengen (slechts 27 minuten rijden vanuit Ter Aar).

Deze alpaca’s worden op de boerderij goed verzorgd en hebben veel buitenruimte om te grazen. Ze zijn gewend aan mensen: op deze boerderij worden ook kinderfeestjes en wandelingen met alpaca’s georganiseerd.


VOORWAARDEN:
-Deze alpaca fotoshoot belevenis duurt 20 minuten, lang genoeg voor hele leuke foto’s en niet te lang voor kinderen.
-Kosten van deze alpaca fotoshoot special: €89,-, inclusief je favoriete foto gratis in groot formaat 20×30 afgedrukt (t.w.v €15,-)
-Na het betalen van de factuur is je reservering definitief.
-Deze fotoshoot special is in principe alleen voor kinderen. Wil je met je gezin of je partner komen? Vraag me naar de mogelijkheden.
-Tijdens de shoot is het niet toegestaan om zelf foto’s te maken. Enkel als ook de fotograaf er bij op staat.
Binnen 2 weken na de shoot ontvang je de foto’s in een online galerij. Je kunt dan 1 foto uitzoeken voor de gratis afdruk van 20 x 30 cm.
– Met het boeken van de fotoshoot geef je tevens toestemming voor gebruik van de foto’s voor marketingdoeleinden. Wil je dit echt niet, laat het me dan weten.
-Extra afdrukken van 20 x 30 cm kunnen besteld worden tegen de speciale prijs van € 10,- per stuk.
-Daarnaast is het mogelijk om diverse producten te bestellen, hiervoor ontvang je na de shoot een bestelformulier.
-Digitale bestanden kunnen besteld worden á € 15,– per stuk, 5 stuks voor € 65,- of 10 stuks voor € 113,-.
-Bij annulering door jou zelf, binnen 24 uur, kan de shoot helaas niet verzet worden en is terugbetaling van de boekingskosten helaas niet mogelijk.

Alleen op afspraak
Er is veel interesse voor dit soort fotoshoot specials. En deze is echt heel bijzonder. Wil je dit echt heel graag, reageer snel want vol = echt vol. Wil je liever een langere uitgebreidere fotoshoot op maat? Dat kan natuurlijk ook, stuur me dan even een berichtje.

Wil jij ook zo’n toffe fotoshoot met alpaca’s of heb je vragen?
Heel erg leuk! Klik op de link en vul het contactformulier in. Noem de namen van wie er op de foto gaan en de leeftijd. In overleg plannen we dan jouw favoriete tijd in. Heb je nog vragen of wil je liever een fotoshoot op een andere dag of wil je een langere fotoshoot? Ook dat kan: vraag me ernaar. Reserveer jouw plek snel!

JA, IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND MEER WETEN OVER EEN FOTOSHOOT MET ALPACA’SLIVINGmemories fotografie – fotograaf in Ter Aar, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zuid-Holland. Trouwfotograaf, gezinsfotograaf, familiefotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf.

Voor spontane foto’s waarin je jezelf herkent. Dankzij een ontspannen, niet geposeerde, fotoshoot. In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren gediplomeerd Vakfotograaf met specialisme Portretfotografie.

Gratis brochure downloaden!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.