Prijzen

Wil je graag mooie portret- of familiefoto’s laten maken? Leuk! Kies hier heel gemakkelijk de fotoshoot die bij je past. Ik verzorg fotoshoots uitsluitend op afspraak.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of om te reserveren. LIVINGmemories fotografie werkt ondermeer in Ter Aar, Nieuwveen, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en de verdere Randstad.

Tot en met 5 personen – half uur fotoshoot
Kom je met zijn tweeëen, met een klein groepje of met je kleine gezin? Kies dan voor de ‘half uur fotoshoot’ in mijn studio. We hebben dan voldoende tijd om verschillende foto’s te maken. Geschikt voor groepen tot maximaal 5 personen.
Investering: Prijs op aanvraag

Meer personen – uur fotoshoot
Kom je met een groter gezelschap naar mijn studio? Bijvoorbeeld met de hele familie, bestaand uit meerdere gezinnen? Kom je met een vriendengroep? Of wil je graag veel verschillende foto’s? Kies dan voor de ‘uur fotoshoot’. We kunnen dan in alle rust mooie foto’s maken. Wil je op lokatie (bijvoorbeeld in de vrije natuur) foto’s maken, dan is deze fotoshoot ook aan te raden.
Investering: vanaf €185,- inclusief alle foto’s in internetresolutie, 5 foto’s in hoge resolutie en een harmonica-fotoalbum. (Prijzen zijn inclusief BTW)

Beide tarieven zijn inclusief:
– Nabewerken foto’s: elke foto controleer en corrigeer ik op uitsnede, kleur, contrast, zodat je afdrukken met de optimale kwaliteit ontvangt;
– Aanleveren lage resolutie digitale bestanden via We Transfer, zodat je een selectie kunt maken voor de afdrukken.

Kinderfotofeestjes
Ik verzorg unieke kinderfotofeestjes waarbij je kind en haar of  zijn vriendinnetjes/vriendjes stralen in hun eigen fotoshoot. Ik heb veel leuke accessoires als hoedjes, haaraccessoires, boa’s. Maar elk kind mag ook zelfgekozen accessoires meenemen. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en voor groepjes vanaf 6 kinderen. Tijdens het feestje is er een lekker drankje, iets lekkers en de fotoshoot waarbij ik groepsfoto’s en foto’s per kind maak.
Investering: € 17,90 per kind inclusief BTW.
(inclusief per kind de groepsfoto afgedrukt op 10×15 cm en voor de jarige de favoriete foto afgedrukt op 20×30 cm).

Wil je meer weten over de fotoshoots of een fotofeestje?
Wil je iets vragen of wil je vrijblijvend een prijsopgave?
Neem contact op

Afdrukken en bestanden

Na de fotoshoot ontvang je de foto’s in de allerlaagste resolutie en een prijslijst, zodat je kunt kiezen welke foto’s je wilt laten afdrukken. Na bestelling ontvang je binnen een week kwalitatief hoogstaande prints van een vaklaboratorium. Deze foto’s blijven, ook wanneer ze elke dag in de zon hangen, mooi. Eventueel kun je bestanden ook digitaal ontvangen, zodat je zelf kunt afdrukken. Het door mij laten afdrukken is vaak voordeliger dan het kopen van digitale bestanden.

Mogelijkheden: afdrukken op fotopapier, canvas, dibond, aluminium, foam en heel bijzonder: afdrukken op hout. Ook erg leuk: een mini-album van 20x20cm met de mooiste foto’s van de fotoshoot.

Wil je meer weten?
Heb je vragen, wil je vrijblijvend een prijsopgave?
Neem contact op

Abonneer je op de nieuwsbrief…en ontvang steeds (als eerste) gratis voordelen op fotoshoots en handige tips (om zelf de mooiste foto’s te kunnen maken).

LIVINGmemories fotografeert o.a. in Ter Aar, Nieuwkoop, Alphen aan den rijn, Noorden, Nieuwveen, Zevenhoven.  In de studio of op locatie. Kies voor een ervaren Vakfotograaf met specialisme portretfotografie (Fotovakschool)