Informatie

Wat kan ik voor je doen?

Bij LIVINGmemories fotografie is er voor iedereen een passende fotoshoot. Zoek je een trouwfotograaf, newbornfotograaf, gezinsfotograaf of familiefotograaf? Kijk rustig even in mijn aanbod. Staat dat wat jij wilt er niet bij? Stuur me dan vooral even een berichtje!

Ik sta voor je klaar

Wat kan ik voor je doen?

_DSC9477

Bij LIVINGmemories fotografie heb ik voor iedereen een passende fotoshoot. Ben je op zoek naar een trouwfotograaf, newbornfotograaf, gezinsfotograaf of familiefotograaf? Kijk rustig even in mijn aanbod. Staat dat wat jij wilt er niet bij? Stuur me dan vooral even een berichtje!

Trouwfotograaf Ter Aar Nieuwkoop Alphen aan den Rijn

ja ik wil

Trouwfotografie

Wil jij spontane, lichte foto’s met een warme touch? Dan is mijn bruidsfotografie iets voor jou! Ik maak als trouwfotograaf de mooiste foto’s van jullie. Ik help jullie genieten van jullie mooiste dag, zodat poseren niet nodig is.

Newbornfotoshoot_Nieuwkoop_LIVINGmemories fotografie 8

welkom op de wereld

Newbornfotografie

Ik maak prachtige foto’s van jullie pasgeboren baby. Met de accessoires in mijn studio maak ik geposeerde newbornfoto’s. Of ik kom bij je aan huis voor een ongeposeerde meer lifestyle achtige newbornshoot. Natuurlijk maak ik ook foto’s van de baby met broer en zus en papa en mama!

Gezinsfotoshoot Alphen aan den Rijn

Gezin

Gezinsfotografie

Wil jij mooie foto’s van je gezin laten maken? Dat kan bij mij het hele jaar door. Kinderen gaan bij mij al spelenderwijs op de foto 🙂 Ik maak de foto’s op een heerlijke buitenlocatie of evt in de studio. 

Familieshoot Nieuwveen Ursulabos_LIVINGmemories fotografie 1

familie

Familiefotografie

Wil jij mooie foto’s van je familie laten maken? Dat kan bij mij het hele jaar door. Elk seizoen geeft zijn eigen mooie uitstraling aan de foto’s! Ik maak de foto’s op een fijne buitenlocatie of evt in de studio.