Manuella Slof

Fotograaf in Ter Aar, Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn

_DSC9477

Over mij

Als trouwfotograaf, newbornfotograaf, gezinsfotograaf en familiefotograaf in o.a. Ter Aar, Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn leg ik jullie vast op een spontane, ontspannen manier. Mijn fotoshoots zijn relaxt en vooral gewoon leuk. Want wanneer je plezier hebt, voel je je op je gemak en dat geeft een prachtig resultaat: foto’s waarin je jezelf écht herkent. 

Ik ben fotograaf in de Randstad en omstreken, gek op het buitenleven, happily married, moeder van een prachtig koningskoppel. Mijn gezin is mijn grootste liefde,  maar daarna is het vastleggen van jullie mooiste momenten in een levendige herinnering mijn grootste passie!

Kindvriendelijk

Kinderen hebben vaak hun eigen plan. Dus betrek ik ze met spelletjes bij de fotoshoot. Ik sta bekend als een kindvriendelijke fotograaf. Klanten zeggen vaak dat ik zo heerlijk rustig blijf en engelengeduld heb, wel zo handig als er kinderen op de foto gaan 😉  Ik heb zelf 2 jonge kinderen, die ook niet altijd willen wat ik wil. Maar daardoor ken ik wel alle maniertjes om kinderen toch mooi op de foto te krijgen.

Wil je kennismaken?

 

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?

Als je mij als boekt, krijg je een spontane, geduldige en sociale fotograaf. Ik geef ruimte voor jouw wensen en denk altijd mee met hoe we zo mooi mogelijke foto’s kunnen maken.