Reviews

Ontdek wat anderen zeggen

Reacties van enthousiaste klanten van LIVINGmemories fotografie

Wat anderen zeggen


Blije klanten van livingmemories fotografie

“Wat superleuk om alvast wat foto’s als sneakpeak te ontvangen, dankjewel! En ik word hier al heel blij van! Echt mooi, ben heel benieuwd naar de rest. 🙂 Wij vonden het heel leuk! En het ging gewoon lekker relaxed, precies zoals we hoopten. En dat verzorg jij, dus complimenten daarvoor :-)” 

“Hele fijne fotoshoot gehad met mijn gezin. Met een baby, peuter en tiener vond ik het van tevoren best spannend of het goed zou gaan. Maar Manuella ging heel goed met de kinderen om en daardoor staat iedereen leuk op de foto. De foto’s zijn heel mooi van kleur, gevarieerd en precies wat we wilden!”

“Wat een enorm verschil met de foto’s van de amateurfotograaf. De belichting is zo mooi en het geluk en de blijheid spatten echt van de foto’s af!”

Trouwfotograaf Ter Aar Nieuwkoop Alphen aan den Rijn

hele fijne fotoshoot gehad met mijn gezin

De foto's zijn mooi, gevarieerd

en precies wat we wilden

“Manuella is een hele fijne ontspannen fotograaf die prachtige foto’s weet te schieten van ons gezin, wat een echte uitdaging is met twee kleine kids! Manuella is flexibel en denkt actief mee mbt geschikte locatie en het weer. De kinderen konden heerllijk spelen en spelenderwijs maakt Manuella mooie plaatjes van ze.”

Familiefotoshoot Ter Aar Nieuwkoop Alphen aan den Rijn

Je doet dat leuk…ontspannen

en ook ruimte voor eigen inbreng

“De fotoshoot was weer goed, je doet dat leuk…ontspannen en ook ruimte voor eigen wensen en inbreng.”

“Manuella is een goede fotograaf, maakt mooie foto’s! Denkt mee over de locatie en weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Een absolute aanrader!”

“Ik wil je bedanken voor vandaag. Mijn ouders waren zo enthousiast over jou en hoe het ging vandaag! Ze zijn allebei niet zo van op de foto gaan maar ze waren echt heel erg enthousiast!”

_MG_1379

zeker voor herhaling vatbaar

we komen zeker weer

weer bij je terug

“Met 5 kleine kids zijn de spontane foto’s vaak de leukste, maar zo fijn hoe jij dat doet en zo heerlijk rustig bent! 
Dank voor de sneak preview!! Echt heel gaaf om de eerste foto’s al te zien 😊”

Strandfotoshoot_Noordwijk_LIVINGmemories fotografie3