welkom op de wereld

Geposeerde en lifestyle newborn shoot in de studio of bij je thuis.

GEDULDIGE NEWBORNFOTOGRAAF IN TER AAR, NIEUWKOOP, ALPHEN AAN DEN RIJN EN OMGEVING

welkom op de wereld

Zachte, lichte kleuren

Ik bezorg jullie niet alleen mooie foto’s van jullie pasgeboren baby maar ook een hele fijne ervaring. Ik ben daarom steeds bezig met goed aan te voelen wat jullie wel en niet prettig vinden. In mijn fotostudio zijn koffie, thee en water en een bank voor jullie. Ik maak de foto’s en poseer jullie kindje, maar jij hebt de regie. Zo zorgen we samen voor een fijne tijd.

PROFESSIONEEL NEWBORNFOTOGRAAF

Ik ben professioneel newbornfotograaf en weet dus precies wat veilig is. Daarnaast heb ik een studio met veel mooie accessoires in mooie zachte kleuren. Tijdens een shoot wissel ik een heleboel settings af en achteraf kies je zélf welke foto’s je het mooiste vindt. Natuurlijk maak ik ook foto’s van jullie pasgeboren baby met broer of zus, papa en mama en van jullie samen.

OP TIJD RESERVEREN

Ik ben newborn fotograaf in Ter Aar, Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn. Je moet je shoot al tijdens de zwangerschap reserveren, anders is er geen plek meer.

Mijn stijl is licht, ontspannen met een warme uitstraling. Meer weten over de pakketten en prijzen? Vraag het gratis Newbornmagazine aan.

newbornfotoshoot Ter Aar Nieuwkoop Alphen aan den Rijn

Voor ieder wat wils

Verschillende pakketten

Ik vind het fijn om voor elk budget verschillende pakketten te kunnen bieden. Wil je graag een groot pakket met veel foto’s en een album? Dat kan! Of heb jij meer behoefte aan een basis pakket met een aantal foto’s voor aan de muur? Onderstaand vind je een voorbeeldpakket. Voor alle pakketten en prijzen vraag je het Newbornmagazine aan.

newbornfotoshoot Ter Aar Nieuwkoop Alphen aan den Rijn

Wil je meer weten?

Download mijn gratis newbornmagazine

Wil je weten hoe ik te werk ga tijdens een newborn fotoshoot? Waar je als ouders op moet letten en hoe je je kunt voorbereiden?

Vraag me dan hieronder naar het gratis newborn magazine.

Slideshow:(volgt binnenkort)

voorbeeldpakket

185,-
  • Newbornshoot in de studio met keuze uit ALLE accessoires
  • Alle ruwe foto's in internetresolutie met logo om zelf te kiezen
  • Extra selectie in zwart-wit
  • 5 foto's naar keuze digitaal in hoge resolutie zonder logo
  • Harmonicaboekje 10x10 cm met je 8 favoriete foto's